Mimikri ACCESS® testkezelés

(Biomimetikus és Biomimetrikus mimikri testkezelés)

Hányan vagytok, akiknek azt mondták, hogy pont úgy néztek ki, mint anyátok, vagy pont úgy, mint apátok? Tényleg pont olyanok vagytok, vagy megpróbáltátok olyanná tenni a testeteket, mint az övék, mert mindenki azt mondta, hogy úgy néztek ki?

A valóság ez: Te, TE vagy! Nem valamiféle másolata a szüleidnek!

Amikor meg akarod érteni a mások viselkedését és nézőpontjait, akkor lemásolod, vagyis mimikrized ezeket, pusztán a jobb megértés miatt. Ez legtöbbször tudattalan folyamat, mialatt a saját tiszta érzékelésedet, befogadásodat lezárod.

A másolás természetes, velünk született képességünk, aminek a célja az alkalmazkodás, a beilleszkedés környezetünkbe. Így tanulunk sok mindent gyermekkorunkban is, pl. járni, beszélni. Ez a folyamat legtöbbször tudattalan.

Később azonban olyan dolgokat is lemásolunk, melyek nem hozzájárulások az életünkhöz és közben saját tiszta érzékelésünket, befogadásunkat lezárjuk.

A Mimikri kezeléssel elérheted, hogy saját választásaiddal teremtsd az életed!

A Mimikri kezeléssel megváltoztathatod ahol mások valóságának leutánzásával teremted az életedet és saját választásaiddal teremtsd az életedet!

Kikulcsolja a testedben bezárt mintákat, hogy többé ne add fel magad a megfelelési kényszeréből. A másolások kikulcsolásával elkezdheted a saját életedet teremteni választva azt, ami neked könnyed és örömteli.

Ha úgy érzed, hogy mindig ugyanazt teremted, bármennyire is igyekszel változtatni, érdemes ránézni, kinek a valóságát éled. Mi az, amit a testedbe zártál, ami benne tart abban, hogy folyamatosan valaki más valóságát utánozd le (mimikrizd), ezáltal ne tudatosan teremtsd az életedet, ahelyett, hogy a saját választásaid vezetnének.

Biomimetikus minden, amit átmásolsz az életedbe és bezársz a testedbe. Biomimetrikus pedig amikor önmagadat próbálod a környezetedben megtalálni, ezért igyekszel tökéletesen illeszkedni mások világába.

Példák a mimikrízésre:

  • szív logo átvett szegénységtudat
  • szív logo átvett stílus, hang, mimika
  • szív logo átvett fizikális test
  • szív logo átvett párkapcsolati minta
  • szív logo átvett fájdalom
  • szív logo átvett betegség
  • szív logo átvett életstílus

90%-os agykapacitás beindítása

A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása program a Biomimetikus mimikri testkezelést követően futtatható. Agyi kapacitásunk jelentős mértékben növelhető! Kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, illetve mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét, az agyi kapacitását. Vizsgaidőszakban például kifejezetten nagy hozzájárulás a sikeres eredményhez!!