MTVSS ACCESS® testkezelés

Az MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) az Access egyik legdinamikusabb testkezelése. Majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félre működhet.

Az MTVSS testkezelés energiája felturbózza az immunrendszer működését, és jelentős hozzájárulást jelent a test öngyógyító, regeneráló folyamatainak aktiválásában. Felerősíti a test fizikai erőlétét betegségekből történő felépülésnél, sportolásnál és megerőltető fizikai munkáknál.

A testedben mindent meg tud változtatni, még azt is, ami lehetetlennek tűnik.

Az MTVSS 30 különböző energia együttese, melyek a kezelés alatt végig futnak a testben.

Egészségünk fenntartásához, ill. visszaállításához könnyedén, mélyen és rendkívül hatékonyan fér hozzá az MTVSS immun- és szervrendszereket helyreállító kezelés sorozata. Különféle módon lehet használni, és mindegyik alkalommal más lehetőséget ad (immunrendszer, ízületek, csontok, izmok, öngyógyítás).

A sportolók illetve rendszeres testmozgást végzők akár 10-20 perc alatt elérhetik a 90 perces edzés eredményét, ha közben futtatják az MTVSS energiáit a testükön. A kezelés az ízületeken futtatva a csontrák és leukémia megszűnését eredményezheti. Felturbózza az immunrendszert és javítja az test általános állapotát.

    Miben segíthet, mikor ajánlott a kezelés?

  • szív logo az immunrendszert felerősíti, stimulálja
  • szív logo megkönnyíti a sportolást és fizikai munkát,
  • szív logo ajánlott rákos és más potenciálisan végzetes betegségekre,
  • szív logo Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek)
  • szív logo RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít

Magyar felirat elérhető a videó beállításai között az automatikus fordítás alatt